Direct naar:

Nieuwjaarsbijeenkomst: Niets over ons, zonder ons

Op maandag 25 januari 2021 organiseren Ieder(In), MIND, Patiëntenfederatie Nederland en PGOsupport weer hun gezamenlijke jaarlijkse ‘nieuwjaarsbijeenkomst’: Niets over ons, zonder ons.
Deze online Zoombijeenkomst start om 12.00 uur en eindigt om 14.30 uur.

Het onderwerp is meedenken en samen beslissen in een groot aantal leefdomeinen zoals zorg, ondersteuning, onderwijs, arbeid en wonen. Met de Tweede Kamerverkiezingen voor de deur gaan we vanuit verschillende perspectieven met dit onderwerp aan de slag.

We starten om 12.00 uur met een inspirerende kijk op samenspraak. Daarna zijn er zes subsessies die dit onderwerp dieper verkennen. We delen de goede voorbeelden, kijken vooruit, en dat doen we landelijk en lokaal.
Het zal allemaal iets anders gaan dan we voorheen gewend waren, maar we zorgen voor voldoende mogelijkheden voor interactie en een levendige discussie.

We ontmoeten u graag op maandag 25 januari 2021, dus reserveer die dag alvast in uw agenda!

De volledige uitnodiging met het programma versturen wij rond 22 december. Daarin staat dan ook een link waarmee u zich kunt aanmelden en uw keuze voor een subsessie kenbaar kunt maken. Om discussie en interactie mogelijk te maken, hebben we een beperkt aantal plaatsen bij de subsessies (vol = vol).

De afsluitende borrel houdt u van ons tegoed in 2022!

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!