Direct naar:

PG-beleidskader

Het Ministerie van VWS verspreidde recent de volgende oproep:

Heb jij ideeën over het nieuwe beleidskader 2023 voor subsidiëring van patiënten- en gehandicaptenorganisaties? Denk met ons mee!
Stuur je reactie in maximaal twee A4 naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Een aantal van de inzendingen zullen we uitnodigen voor een (online) gesprek. Reageren kan tot 31 december 2020.

Naast de bijgevoegde discussienotitie hebben we ook nog een uitgebreidere achtergrondanalyse gemaakt van de ontwikkelingen die van invloed zijn op het functioneren van PG-organisaties. Mocht je hier belangstelling voor hebben dan kun je deze ook aanvragen door een berichtje te sturen naar het genoemde emailadres.

Samen sterk

Voor wie dat heeft gemist: in het directeurenoverleg is afgesproken om ook een gezamenlijke reactie te schrijven, want samen staan we sterk. De eerste aandachtspunten voor de reactie zijn al geïnventariseerd.

Voor deze gezamenlijke reactie is overigens meer tijd dan uiterlijk 31 december 2020. Tijdens het directeurenoverleg van 9 december bespreken we een kort plan van aanpak, met leden en de lidorganisaties van onze leden.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!