Agenda

Pak de passie!

 

De cijfers zeggen dat er veel animo is om vrijwilligerswerk te doen. Toch hebben de vrijwilligersorganisaties moeite om aan voldoende mensen te komen. Mensen willen dus nog wel, maar hoe zorgt u dat ze bij uw organisatie actief worden? Hoe laat u zien dat het de moeite waard is om bij uw organisatie actief te worden en hoe verleidt u ze vervolgens om te blijven? Hoe pakt u de passie van uw achterban? In deze workshop, op maandag 6 maart, leert u de basisprincipes van het vinden en binden van vrijwilligers.

In deze workshop leert u de basisprincipes van het vinden en binden van vrijwilligers. We kijken aan de hand van een aantal veelgebruikte modellen naar verschillende motivaties, verschillende niveaus van betrokkenheid en verschillende typen vrijwilligers. En...: we kijken hoe u daar slim bij aan kunt sluiten! Daarbij gaan we uitwisselen wat goed werkt en wat we van elkaar kunnen leren.

'Deze workshop wordt georganiseerd door PGOsupport en is bedoeld voor patiënten- en gehandicapten- organisaties die landelijk werken.'

> Kijk hier voor meer informatie en wijze van aanmelden