Agenda

Regie over je werkdruk

 

In de training van 19 januari 2018 leert u hoe u omgaat met stress op uw werk.

Een pagina ongelezen e-mails, uw telefoon gaat, 'ja' gezegd tegen die extra klus en alweer een vergadering. U bent het overzicht kwijt en uw werkplezier is veranderd in werkstress. Herkenbaar?

Dan is de training 'Regie over je werkdruk' mogelijk iets voor u. In de training staat u stil bij wat hoge werkdruk met u doet, welke manier van werken echt bij u past en welke mogelijkheden u zelf hebt om dat te realiseren. U krijgt handvatten aangereikt die u kunnen helpen om overzicht terug te krijgen en uw werk weer met plezier te doen.

Inhoud
Verbeelden van uw unieke kracht
Analyse van uw draagkracht en draaglast
Informatie over psychische en lichamelijke overbelasting
Mogelijkheden om de balans te herstellen
Uw eigen plan om regie te houden over uw werkdruk
Voorbereidende huiswerkopdracht: bijhouden werkdrukdagboek

Persoonlijk actieplan
In de training wordt naar een concreet plan toegewerkt: waar zitten uw unieke kwaliteiten en wat doet u daarom graag. Maar ook: welke klus heeft u liever niet. Door expliciet te benoemen waar uw kracht en uw valkuilen zitten, komt u tot inzicht wat wel en niet bij u past. Dit inzicht verwerkt u in een persoonlijk actieplan waarin u aangeeft welke keuzes u maakt: waar zegt u 'ja' tegen en waar 'nee'. Het maken van die keuzes geeft u de regie terug over uw werk en de werkdruk.

Locatie
PGO-support
Daltonlaan 600
3584 BK Utrecht

Aanmelden
Klik hier voor meer informatie en aanmelden.