Meldacties

Een vragenlijst over Gezond Leven - juli 2015

Gaat u naar de huisarts met vragen over onderwerpen als uw gewicht, stress, gezond eten en bewegen? Of begint uw huisarts zelf wel eens over uw leefstijl? Deze vragenlijst ging over de rol die uw huisarts speelt als het om uw leefstijl gaat.

Waarom deze vragenlijst?
De huisartsenorganisatie heeft richtlijnen gemaakt voor huisartsen. Daarin wordt aangegeven wat een huisarts kan bespreken met een patiënt die vragen over zijn leefstijl heeft. En naar wie de patiënt eventueel doorgestuurd kan worden. Een huisarts kan een patiënt ook ongevraagd aanspreken op leefstijl.

Wij wilden graag weten wat uw ervaring hiermee is. Heeft u met uw huisarts wel eens over uw leefstijl gesproken? Heeft u adviezen gehad ter verbetering van uw leefstijl? Of vindt u het niet de taak van de huisarts om u op uw leefstijl te wijzen?

De meldactie is inmiddels afgesloten en alle gegevens worden momenteel verwerkt. De rapportage van deze gegevens kunt u hier binnenkort bekijken.

Panellid worden

Word nu ook lid van ons panel. Uw mening draagt bij aan een betere zorg. Deelname is gratis en nooit verplicht.

Aanmelden Inloggen

Vragen of klachten?

Neem contact op met het Nationale Zorgnummer. Bel 0900 2356780 (20ct/gesprek) of mail. Wij geven u onafhankelijk advies en betrouwbare informatie.

Zoek op trefwoord of thema in de Kennisbank. De meest uitgebreide Kennisbank van de zorg.

Zoek in de kennisbank