Peiling Zorgverzekeringskaart Basisverzekering

Rond 19 november heeft u uw nieuwe zorgpolis ontvangen. Sinds dit jaar maken zorgverzekeraars voor elke polis ook een (digitale) Zorgverzekeringskaart Basisverzekering. De kaart bevat algemene informatie over de basisverzekering en informatie over het (verplicht) eigen risico. Verder kunt u op de kaart lezen hoe het zit met de contractering, de vergoedingen en de keuzevrijheid. Denkt u daarbij aan de huisarts, medicijnen, fysiotherapie en ziekenhuizen.

zorgverz kaartHeeft uw zorgverzekeraar u verteld over deze kaart? Patiëntenfederatie Nederland en Consumentenbond peilen van nu tot december de ervaringen van verzekerden. Wij gebruiken de resultaten om zorgverzekeraars te wijzen op wat er goed is aan de kaart en wat er beter moet.

Vul hier de vragenlijst in! >>