Medewerkers

Bernadette van Oost

Adviseur Patiëntenbelang / relatiemanager ZorgkaartNederland

Ik vind zorg een interessant werkveld dat volop in beweging is. En waar wij als Patiëntenfederatie in meebewegen om de patiënt een stem te geven. Maar niet alleen een stem, ook een plek waar hij of zij waarderingen kan geven over de ontvangen zorg.

Als adviseur voor ZorgkaartNederland.nl merk ik dat steeds meer zorginstellingen het belang van waarderingen van patiënten gaan inzien en daarom actief met ZorgkaartNederland.nl aan de slag willen.

Daarnaast zit de digitale zorgwereld ook niet stil en daar speelt de Patiëntenfederatie op in om de website DigitaleZorgGids.nl te vernieuwen. Om zo mensen die op zoek zijn naar welke digitale dienst bij ze past, een plek te geven waar ze terecht kunnen.

Wat mijn werk interessant en ook leuk maakt, is dat we tastbare producten hebben waar iedereen gebruik van kan maken. En dat we samenwerken met andere (koepel-)organisaties. We luisteren naar de wensen van onze gebruikers en willen onze producten steeds waardevoller maken. Zodat iedereen die dat wil, toegang heeft tot keuze-informatie.