Medewerkers

Corrien van Haastert

Adviseur Patiëntenbelang

Ik werk voor het team langdurige zorg en het team producten en diensten. Bij beide teams is de rode draad het verbeteren van de zorg vanuit ervaringen en wensen van mensen zelf. Die ervaringen en wensen vragen we via interviews, focusgroepen en vragenlijsten.

Het Zorgpanel van Patiëntenfederatie Nederland heeft ongeveer 20.000 leden. Zij vullen regelmatig vragenlijsten in. Ik coördineer, maak en analyseer samen met andere collega’s de ingevulde vragenlijsten. Daarnaast zet ik me in voor mensen die hulp thuis of in een verpleeghuis nodig hebben. Vanuit de ervaringen en wensen van mensen proberen we een bijdrage te leveren aan goede zorg, welzijn en ondersteuning.

Goede zorg, welzijn en ondersteuning begint bij mensen zelf. Wat zijn hun ervaringen en wat vinden zij belangrijk? Daar draag ik graag mijn steentje aan bij binnen Patiëntenfederatie Nederland!