Medewerkers

Heleen Post

Manager Kwaliteit

Ik ben manager van de afdeling Kwaliteit van zorg. Samen met mijn team zet ik mij in om de kwaliteit van zorg voor mensen te verbeteren. We doen dit door het patientenperspectief in te brengen in kwaliteitstrajecten, in richtlijnen en wetenschappelijk onderzoek.

Wij brengen op ZorgkaartNederland.nl in beeld waar mensen beste kwaliteit van zorg kunnen vinden die past bij hun voorkeuren. We zorgen er ook voor dat mensen samen met hun zorgverlener kunnen beslissen over hun zorg en diagnostiek.
Naast de algemene focus op kwaliteit van zorg, houden wij ons specifiek bezig met de medisch specialistische zorg. Ook de geboortezorg en arbeidsparticipatie van chronisch zieken zijn thema’s die binnen mijn team worden uitgevoerd.

Ik werk met passie bij Patientenfederatie Nederland omdat wij er voor staan om de positie en de stem van de patient te versterken. Door goede informatie te geven over kwaliteit van zorg en behandelmogelijkheden kunnen mensen keuzes maken in de zorg. En daarmee passende zorg krijgen die past bij hun wensen en behoeftes. Daar maak ik mij graag sterk voor.