Medewerkers

Titia Lekkerkerk

Teammanager Producten & Diensten

Als teammanager van het team Producten & Diensten ben ik verantwoordelijk voor onze front- en backoffice, het Zorgpanel, de meldacties, de redactie van ZorgkaartNederland.nl en de technische ondersteuning van deze activiteiten. De frontoffice en backoffice, de registratie van meldingen en de kennisbank zijn onderdeel van het programma PG werkt samen, waar ik de coördinator van ben.
Met de signalen die via al deze bronnen binnenkomen informeren we onze adviseurs patiëntenbelang over wat zorggebruikers bezighoudt en welke knelpunten ze in praktijk tegenkomen.

Ik werk voor de Patiëntenfederatie omdat ik het heel belangrijk vind dat er geluisterd wordt naar patiënten. Hiermee kunnen patienten regie krijgen over de zorg die ze nodig hebben en daarmee over hun eigen leven. Als medewerker bij de Patiëntenfederatie kan ik daar een bijdrage aan leveren.