Medewerkers

Truus Veldhuijzen

Communicatiemedewerker

Ik ben voor mijn werk bij de Patiëntenfederatie meestal online te vinden, werkend aan de content voor de corporate website van de Patiëntenfederatie. Daarnaast werk ik veel en graag op alle social mediakanalen van de Patiëntenfederatie. Dit alles met als uiteindelijk doel de patiëntverhalen over zorg goed in het oog te laten springen en die zorg zo goed mogelijk te verbeteren.

Op het terrein van de interne communicatie voorzie ik de achterban van de Patiëntenfederatie van info via social media, digitale nieuwsbrieven en op afroep maak ik (heel graag!) filmpjes en laagdrempelige online magazines. Verdere - ad hoc - klussen op het terrein van relatiebeheer, (digi-)drukwerk, marketing en redactiewerk maken mijn werkdagen ruimschoots vol.

Ik werk vanaf mei 1999 voor de Patiëntenfederatie en heb de organisatie zien groeien naar wat het nu is: een fijne club om voor te werken met gedreven collega's die samen patiënten een stem willen geven waarnaar iedereen luistert en rekening mee houdt!