Medewerkers

Truus Veldhuijzen

Communicatiemedewerker 

Ik ben voor mijn werk bij Patiëntenfederatie Nederland meestal online te vinden, werkend aan de content voor de website van Patiëntenfederatie Nederland. Daarnaast werk ik veel en graag op alle social mediakanalen van Patiëntenfederatie Nederland. Dit alles met als uiteindelijk doel de patiëntverhalen over zorg goed in het oog te laten springen en die zorg zo goed mogelijk te verbeteren.

Op het terrein van de interne communicatie voorzie ik de achterban van Patiëntenfederatie Nederland van info via social media, digitale nieuwsbrieven en op afroep maak ik (heel graag!) filmpjes en laagdrempelige online magazines. Daarnaast maken klussen op het terrein van relatiebeheer, (digi-)drukwerk, marketing en redactiewerk mijn werkdagen ruimschoots vol.

Ik werk vanaf mei 1999 voor Patiëntenfederatie Nederland en heb de organisatie zien groeien naar wat het nu is: een fijne club om voor te werken met gedreven collega's die samen patiënten een stem willen geven waar iedereen naar luistert en rekening mee houdt!