Handig

Gesprek met uw huisarts

Als u naar de huisarts gaat, heeft u meestal maar kort de tijd om duidelijk te maken wat u wilt. Dat is een hele kunst. Bereid u daarom goed voor op zo'n gesprek. Hier leest u hoe u dat doet.

Handig

Nationale Zorgnummer

Heeft u een vraag of klacht over het gesprek met uw arts? Neem dan contact op met het Nationale Zorgnummer via telefoonnummer 0900 2356780 (€ 0,20 per gesprek) of e-mail.

Veranderen van huisarts

EenanderehaKLAls u wilt veranderen van huisarts dan kunt u daar verschillende redenen voor hebben. U bent verhuisd naar een andere plaats of wijk. U bent niet tevreden over uw huisarts. Of er is een conflict ontstaan tussen u en uw huisarts. Als u een andere huisarts wilt, is het belangrijk dat u een goede keuze maakt. Want uw huisarts is een vertrouwenspersoon die naast u staat als u ziek bent of als u ongerust bent over de gezondheid van uzelf of uw naasten. Hoe kunt u het kiezen van een andere huisarts het beste aanpakken? Deze folder beschrijft in stappen hoe u een goede keuze maakt. Ook wordt uitgelegd wat er gebeurt als het kiezen van een andere huisarts niet lukt.

> Download hier de brochure Een andere huisarts kiezen

 

Naar 'Volgens ons' >>

Panellid worden

Word nu ook lid van ons panel. Uw mening draagt bij aan een betere zorg. Deelname is gratis en nooit verplicht.

Aanmelden Inloggen

Vragen of klachten?

Neem contact op met het Nationale Zorgnummer. Bel 0900 2356780 (20ct/gesprek) of mail. Wij geven u onafhankelijk advies en betrouwbare informatie.

Zoek op trefwoord of thema in de Kennisbank. De meest uitgebreide Kennisbank van de zorg.

Zoek in de kennisbank