Meldacties

Uw vraag of mening

Het Nationale Zorgnummer adviseert, informeert en verwijst door als dat nodig is. U kunt ook zelf in onze Kennisbank zoeken naar een antwoord op uw vraag, een handige brochure of een organisatie die u verder helpt.

Meldacties

 

Wij zoeken mensen voor ons eTeam.

Wilt u leren vloggen? Wij zoeken mensen voor ons eTeam.

Het eTeam gaat tijdens de eHealthweek (za 21 jan t/m vr 27 jan) vloggen over digitale zorg. Wij leren u in een workshop hoe u moet vloggen en sturen u...

Lees meer
 

Vragenlijst 'Stuk van de regeldruk'

Er verandert veel in de langdurige zorg. Mensen blijven langer thuis wonen met zorg en ondersteuning aan huis. En gemeenten zijn verantwoordelijk voor de ondersteuning van hun inwoners.

Lees meer
 

Meldpunt gedwongen verhuizingen

Patiëntenfederatie NPCF en het Nationaal Ouderenfonds starten in samenwerking met ouderenkoepel CSO een meldpunt voor mensen die ervaring hebben met gedwongen verhuizingen uit zorginstellingen of zich hier ernstige zorgen over maken. De organisaties vrezen dat mensen te maken hebben met...

Lees meer
 

Meld uw ideeën voor besparingen in de zorg

Als gebruiker van zorg ziet u vaak heel scherp waar onnodige kosten worden gemaakt en waar de zorg goedkoper en slimmer kan worden geregeld. Toch wordt u hier zelden rechtstreeks naar gevraagd.

Lees meer

 

Afgeronde meldacties

 

Panellid worden

Word nu ook lid van ons panel. Uw mening draagt bij aan een betere zorg. Deelname is gratis en nooit verplicht.

Aanmelden Inloggen

Vragen of klachten?

Neem contact op met het Nationale Zorgnummer. Bel 0900 2356780 (20ct/gesprek) of mail. Wij geven u onafhankelijk advies en betrouwbare informatie.

Zoek op trefwoord of thema in de Kennisbank. De meest uitgebreide Kennisbank van de zorg.

Zoek in de kennisbank