Direct naar:

Anneleen Kolijn

Junior adviseur patiëntbelang

Ik werk mee aan verschillende projecten van ZorgkaartNederland. Als redactielid toets ik onder andere of de waarderingen op ZorgkaartNederland aan de gedragscode voldoen en beantwoord ik gerelateerde vragen. Ook help ik mee met het opsporen van mogelijk oneigenlijk gebruik om de website zo betrouwbaar mogelijk te houden. Verder beheer ik het contact met de meetbureaus rondom de interview- en belteams.

Als onderdeel van het meldactieteam maak ik vragenlijsten over verschillende actuele thema’s in de zorg. Door deze vragenlijsten uit te zetten onder ons Zorgpanel, kunnen we de ervaringen van patiënten uitvragen en deze meenemen in gerelateerde projecten.

Verder ben ik een van de beheerders van de kennisbank van de Patiëntenfederatie Nederland. In de kennisbank kunnen patiënten onafhankelijke antwoorden vinden al hun vragen over de zorg.

Door mijn veelzijdige taken ben ik betrokken met verschillende projecten in de zorg. Hierdoor hoop ik mee te helpen om de ervaringen van patiënten verder een platform te geven, en om deze feedback mee te nemen om de zorg stukje bij beetje te verbeteren.´

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!