Esmée Sauter

Adviseur Patiëntbelang

Actief en sociaal betrokken zijn kernwoorden die bij mij passen en die ook goed weergeven waarom ik bij de Patiëntenfederatie werk. Via het werken in de farmaceutische industrie ben ik altijd betrokken geweest bij de gezondheid van mensen. Bij de Patiëntenfederatie kan ik mij ook echt inzetten voor patiëntenbelang in de breedste zin van het woord.

Hier zal mijn focus liggen op geboorte-en palliatieve zorg en meer transparantie in de zorg. Onderwerpen die aan verandering onderhevig zijn en waar goede focus voor patiënten belangrijk is. Goede samenwerking tussen alle betrokkenen is hierbij essentieel. Graag draag ik daar mijn steentje aan bij.

Als ervaringsdeskundige van een meervoudig gehandicapte dochter ben ik gepokt en gemazeld met allerlei aspecten die te maken hadden om haar kwaliteit van leven zo hoog mogelijk te houden. Wij zijn dankbaar dat ze 27 jaren in ons leven een prachtige rol heeft kunnen vervullen. Haar overlijden heeft bij mij geleidt tot de keuze tot meer maatschappelijk relevant werk, gelukkig is er de Patiëntenfederatie Nederland!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!