Direct naar:

Heleen Post

Manager Kwaliteit & Medisch-Specialistische Zorg

Ik ben manager van het 'team Kwaliteit'. Samen met mijn team zet ik mij in om de kwaliteit van zorg voor mensen te verbeteren. We doen dit door het patientenperspectief in te brengen in kwaliteitstrajecten, in richtlijnen en in het wetenschappelijk onderzoek.

We brengen op ZorgkaartNederland.nl in beeld waar mensen de beste kwaliteit van zorg kunnen vinden die past bij hun voorkeuren. We zorgen er ook voor dat mensen samen met hun zorgverlener kunnen beslissen over hun zorg en diagnostiek.
Naast de algemene focus op kwaliteit van zorg, houden we ons specifiek bezig met de medisch-specialistische zorg. Ook de geboortezorg en arbeidsparticipatie van chronisch zieken zijn thema’s waaraan in het team hard wordt gewerkt om dit te verbeteren en goed op in te zetten.

Ik werk met passie voor de Patiëntenfederatie omdat wij er samen voor staan om de positie en de stem van de patient te versterken. Door goede informatie te geven over kwaliteit van zorg en over behandelmogelijkheden kunnen mensen betere en bewustere keuzes maken in de zorg. Daarmee krijgen ze passende zorg die beter aansluit bij hun wensen en behoeftes. Daar maak ik mij graag sterk voor.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!