Loes Bierma

Productmanager ZorgkaartNederland

Ik ben productmanager ZorgkaartNederland en DigitaleZorgGids. ZorgkaartNederland.nl is een reviewwebsite, die mensen helpt om de zorg te vinden die bij hen past. DigitaleZorgGids.nl gidst mensen door de wereld van digitale zorgdiensten. Omdat ik hoop dat de zorg steeds meer kan worden afgestemd op het leven dat mensen leiden, niet andersom.

Als productmanager ben ik verantwoordelijk voor het dagelijkse reilen en zeilen van het team van mensen die werken voor ZorgkaartNederland en DigitaleZorgGids. In mijn dagelijkse werkzaamheden houd ik me ook bezig met de doorontwikkeling van de website en de projecten en de samenwerkingen met andere partijen.

Ik werk sinds 2008 bij de Patiëntenfederatie. Een organisatie waarin je echt wat voor elkaar kunt krijgen en invloed kunt uitoefenen voor, met en via patiënten. Ik kan helaas niet alles oplossen, verbaas me nog vaak over hoe krom of raar bepaalde dingen in de zorg zijn geregeld, maar op sommige gebieden kan ik wel een verschil maken. En daar kom ik mijn bed graag voor uit!

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!