Rianne Tegelaar

Productmanager

Binnen de zorg wordt van patiënten steeds meer verwacht dat ze eigen initiatief nemen en zelf keuzes maken. Dat kun je alleen weloverwogen doen als je over voldoende en juiste informatie beschikt. Patiëntenfederatie Nederland zet zich daar als organisatie voor in en ik lever daar graag mijn bijdrage aan.

Dat doe ik onder andere door mijn werk als projectleider van het Nationale Zorgnummer. Bij het Nationale Zorgnummer krijgen mensen informatie en advies als zij vragen of klachten hebben over de zorg. Mensen kunnen bellen of e-mailen maar ook in onze kennisbank naar de gewenste informatie zoeken. Daarnaast ben ik betrokken bij een project waarbij we inzichtelijk maken wat mensen, die verpleging en verzorging thuis ontvangen, belangrijk vinden. Deze kennis gebruiken we vervolgens voor het verbeteren van keuze-informatie.

Ik werk met plezier bij de Patiëntenfederatie. De organisatie is volop bezig om verbinding en vooruitgang te realiseren binnen een steeds complexer wordend zorgterrein. Het is een uitdaging om daar mijn bijdrage aan te mogen leveren.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!