Direct naar:

Titia Lekkerkerk

Manager Producten & Diensten

Als manager van het team Producten & Diensten ben ik verantwoordelijk voor de producten en diensten van de Patientenfederatie: ZorgkaartNederland, MijnKwaliteitvanLeven, DigitaleZorggids, Nationale Zorgnummer inclusief de niet-reanimeren penning, Zorgpanel en Meldacties en Ikzoekeenpatient. Samen met het team ben ik verantwoordelijk is voor de exploitatie, de bouw, het beheer, uitvoering en het onderhoud van alle producten.
De producten en diensten zijn middelen die de beleidsactiviteiten van de Patientenfederatie ondersteunen en zorgen voor uitvoering van de missie om patiënten en cliënten regie te geven. We zorgen voor informatie en advies en keuzemogelijkheden voor patiënten en cliënten en gaan na wat zij ervaren in de gezondheidszorg en ondersteuning.

Met de signalen die via al deze bronnen binnenkomen informeren we onze adviseurs patiëntenbelang, en relevante externe partijen, over wat zorggebruikers bezighoudt en welke knelpunten ze in praktijk tegenkomen.

Ik werk voor de Patiëntenfederatie omdat ik het belangrijk vind dat er geluisterd wordt naar patiënten en cliënten. Hiermee kunnen mensen regie krijgen over de zorg die ze nodig hebben en daarmee over hun eigen leven. Als medewerker bij de Patiëntenfederatie kan ik daar een bijdrage aan leveren.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!