Annemarie van Leeuwen

Adviseur Patiëntbelang

Sinds 1 augustus 2023 werk ik bij de Patiëntenfederatie als adviseur patiëntenbelang. Ik richt mij binnen het Team Medisch Specialistische Zorg op het thema Samen Beslissen. Wat ik mooi vind bij de Patiëntenfederatie is dat alles wordt gedaan vanuit het perspectief van de patiënt. En Samen Beslissen zonder een patiënt is natuurlijk per definitie onmogelijk. We werken hierin samen met organisaties als patiëntenorganisaties (onze leden) en wetenschappelijke verenigingen.
Onderwerpen die we binnen Samen Beslissen aanpakken zijn bijvoorbeeld behandelkeuzehulpen, richtlijnen, opleiding en voorlichting. We zoeken hierin graag de verbinding met andere teams binnen de Patiëntenfederatie.

Belangrijk is dat allerlei ontwikkelde materialen op het gebied van Samen Beslissen daadwerkelijk gebruikt worden en daar leveren we graag een bijdrage aan. We verzorgen ook webinars over Samen Beslissen die toegankelijk zijn voor onze leden en voor onze interne collega’s.

Dit is slechts een greep uit alles wat er op het gebied van Samen Beslissen gebeurt. Ik vind het mooi om daar een bijdrage aan te leveren.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!