Direct naar:

Werken bij

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties. We maken ons sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben. We oefenen met onze leden invloed uit op het beleid binnen de zorg. En geven we een stem aan iedereen die nu of in de toekomst zorg nodig heeft: in de spreekkamer en de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws. We zijn een veelzijdige en aansprekende organisatie met ongeveer 80 betrokken mensen.

Op dit moment heeft de Patiëntenfederatie geen vacatures.

Vacatures bij Huid Nederland

Huid Nederland zoekt naar mensen vanuit/namens de huid-/haarorganisaties. Dit hoeven geen bestuurders te zijn van die organisaties. Kandidaten kunnen ook komen uit het netwerk van de huid-/haarorganisaties en zonodig lid worden van één van die organisaties. 

Vacature bij Harteraad

Harteraad is op zoek naar een Business Analist die als schakel fungeert tussen de business, productontwikkeling en IT. Op deze vacature kun je reageren tot 12 juli.

Vacatures bij de NVHP

De Nederlandse Vereniging van Hemofiliepatiënten (NVHP) is een actieve belangenvereniging voor iedereen met een erfelijke stollingsstoornis. In de afgelopen vijftig jaar is er enorm veel bereikt waardoor de NVHP een serieuze gesprekspartner voor behandelaren, het ministerie, koepelorganisaties en andere stakeholders is geworden. Onze blik is naar voren gericht, om de vereniging toekomstbestendig te maken en te houden, waarbij we steeds vaker digitaal de verbinding met onze 1.200 leden aangaan. 

Op dit moment zijn er twee vacatures bij de NVHP:

Meer vacatures bij onze leden

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!