Werken bij

Meer mens, minder patiënt. Dat is waar Patiëntenfederatie Nederland voor staat. Met onze leden komen we op voor mensen die zorg nodig hebben, nu en in de toekomst. Zodat mensen de zorg die het beste bij hen past kunnen kiezen en krijgen. We maken beleid en beïnvloeden dat van andere organisaties en beslissers. Wij vragen hoe mensen de zorg ervaren. En laten op basis daarvan hun stem horen in de spreekkamer, de politiek en in het nieuws. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties. Bij onze organisatie in Utrecht werken ongeveer 75 mensen.

Online redacteur / contentspecialist

Gaat jouw hart sneller kloppen van het maken van content voor websites en het schrijven en redigeren van nieuwsbrieven, blogs, social media en testimonials?
Lees dan vooral verder en reageer! 

Projectondersteuner voor het team Medisch Specialistische Zorg

We zoeken iemand die het geheel goed kan overzien, nooit het perspectief en het belang van de patiënt uit het oog verliest en weet wat ‘ie moet doen om tot resultaat te komen. 
Je komt te werken in een gezellig en gemotiveerd team van 18 collega’s. Wij behartigen de belangen van patiënten en cliënten in de medisch-specialistische zorg, palliatieve zorg en geboortezorg.

We zoeken een Functioneel beheerder/data- en applicatiebeheerder

Ben jij onze nieuwe collega?
Je hebt al een paar jaar ervaring met functioneel beheer van informatiesystemen. Je opleiding past goed bij deze functie. Ben je net klaar met je studie? Ook dan maken we graag kennis met je. 
Als functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de juiste werking van een of meerdere (online) applicaties, waaronder ZorgkaartNederland.nl.

Bij onze leden staan momenteel de volgende vacatures open:

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!