Werken bij

Meer mens, minder patiënt. Dat is waar Patiëntenfederatie Nederland voor staat. Met onze leden komen we op voor mensen die zorg nodig hebben, nu en in de toekomst. Zodat mensen de zorg die het beste bij hen past kunnen kiezen en krijgen. We maken beleid en beïnvloeden dat van andere organisaties en beslissers. Wij vragen hoe mensen de zorg ervaren. En laten op basis daarvan hun stem horen in de spreekkamer, de politiek en in het nieuws. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties. Bij onze organisatie in Utrecht werken ongeveer 75 mensen.

Wie we zijn en wat we doen bij de Patiëntenfederatie

Vacature voor een productmanager voor ZorgkaartNederland.nl

Vind jij dat patiënten toegang moeten hebben tot goed leesbare informatie over geboden zorg door zorgverleners? En wil jij meewerken aan het het toegankelijk maken van deze informatie via ZorgkaartNederland? Dan zoeken wij jou!

Heb je interesse?
Stuur uiterlijk zondag 28 april 2024 een sollicitatiebrief met CV naar Sandra van der Snoek, HR-manager via het sollicitatieformulier

Wij hebben een vacature voor een projectleider Vliegwiel

Vind jij het versnellen van de transformatie naar hybride zorg net zo belangrijk als wij?
Geloof jij in gefocust, actiegericht en verbindend werken?
Dan zoeken wij jou!

Heb je interesse? 
Stuur dan uiterlijk dinsdag 9 april 2024 een sollicitatiebrief met CV naar Sandra van der Snoek, HR-manager via het sollicitatieformulier. Het kennismakingsgesprek gaat plaatsvinden op dinsdag 16 april 2024.

Bij onze leden staan momenteel de volgende vacatures open:

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!