Werken bij

Meer mens, minder patiënt. Dat is waar Patiëntenfederatie Nederland voor staat. Met onze leden komen we op voor mensen die zorg nodig hebben, nu en in de toekomst. Zodat mensen de zorg die het beste bij hen past kunnen kiezen en krijgen. We maken beleid en beïnvloeden dat van andere organisaties en beslissers. Wij vragen hoe mensen de zorg ervaren. En laten op basis daarvan hun stem horen in de spreekkamer, de politiek en in het nieuws. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties. Bij onze organisatie in Utrecht werken ongeveer 75 mensen.

Vacature voor een projectleider voor ZorgkaartNederland

Ben jij een stevige projectleider? Dan zoeken we jou voor ZorgkaartNederland, de grootste waarderingswebsite in de Nederlandse gezondheidszorg. Op deze site delen mensen met anderen hun ervaringen met de zorg. Zo kunnen mensen beter kiezen voor een zorgverlener die goed bij ze past.

Als projectleider heb je een rol in het creëren van nieuwe projecten. Bijvoorbeeld door project- of subsidievoorstellen te schrijven, die je goed afstemt met collega’s uit onze beleidsteams. Zowel grote als kleinere projecten en opdrachten komen op jouw bordje te liggen. Het eerste concrete project is: Het ontsluiten van bruikbare wachttijden binnen de Medisch-specialistische zorg.

Vacature voor een relatiemanager

Wij zoeken een enthousiaste relatiemanager die zorginstellingen informeert over de mogelijkheden van ZorgkaartNederland en andere producten van de Patiëntenfederatie.

Bij onze leden staan momenteel de volgende vacatures open:

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!