Direct naar:

Werken bij

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties. We maken ons sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben. We oefenen met onze leden invloed uit op het beleid binnen de zorg. En geven we een stem aan iedereen die nu of in de toekomst zorg nodig heeft: in de spreekkamer en de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws. We zijn een veelzijdige en aansprekende organisatie met ongeveer 80 betrokken mensen.

Op dit moment hebben wij geen vacatures.

Vacature bij Harteraad

Harteraad zoekt een junior beleidsadviseur die graag samenwerkt met patiënten, collega’s en zorgprofessionals om de gestelde doelen te realiseren.

Bekijk hier de vacature en reageer vóór 28 juni. 

Vacatures bij de NVHP

De Nederlandse Vereniging van Hemofiliepatiënten (NVHP) is een actieve belangenvereniging voor iedereen met een erfelijke stollingsstoornis. In de afgelopen vijftig jaar is er enorm veel bereikt waardoor de NVHP een serieuze gesprekspartner voor behandelaren, het ministerie, koepelorganisaties en andere stakeholders is geworden. Onze blik is naar voren gericht, om de vereniging toekomstbestendig te maken en te houden, waarbij we steeds vaker digitaal de verbinding met onze 1.200 leden aangaan. 

Op dit moment zijn er twee vacatures bij de NVHP:

Meer vacatures bij onze leden

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!