Direct naar:

Werken bij

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiënten- organisaties. We maken ons sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben. We oefenen met onze leden invloed uit op het beleid binnen de zorg. En geven we een stem aan iedereen die nu of in de toekomst zorg nodig heeft: in de spreekkamer en de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws. We zijn een veelzijdige en aansprekende organisatie met ongeveer 75 betrokken mensen. 

Enthousiaste Productmanager DigitaleZorgGids voor 24-32 uur p/w

Ben jij een energieke en positieve productmanager met ervaring in de realisatie van online projecten? Haal jij veel voldoening uit het werken bij een belangenorganisatie in de zorg? Krijg je energie van het realiseren van een vernieuwd digitaal product met veel potentie? Dan graag je aandacht voor deze functie als productmanager van de nieuwe DigitaleZorgGids bij Patiëntenfederatie Nederland.

Projectondersteuner ZZP / freelance

Voor het team Medisch Specialistische Zorg zoeken we een tijdelijke projectondersteuner voor een drietal projecten: digitale zorg, arbeid en taalbarrières in de zorg. Haal jij veel voldoening uit het ondersteunen van uitdagende projecten, zoals het verbeteren van de zorg door het ontwikkelen van richtlijnen? Dan kan deze tijdelijke functie van gemiddeld 24 uur per week voor de komende 12 maanden bij jou passen. Lees verder en reageer.

Onze leden hebben de volgende vacatures:

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!