Werken bij

Meer mens, minder patiënt. Dat is waar Patiëntenfederatie Nederland voor staat. Met onze leden komen we op voor mensen die zorg nodig hebben, nu en in de toekomst. Zodat mensen de zorg die het beste bij hen past kunnen kiezen en krijgen. We maken beleid en beïnvloeden dat van andere organisaties en beslissers. Wij vragen hoe mensen de zorg ervaren. En laten op basis daarvan hun stem horen in de spreekkamer, de politiek en in het nieuws. Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiëntenorganisaties. Bij onze organisatie in Utrecht werken ongeveer 75 mensen.

Wie we zijn en wat we doen bij de Patiëntenfederatie

Wij zijn op zoek naar een Adviseur Patiëntbelang voor 28 - 32 uur per week

Vind jij ook dat kwaliteit van leven centraal moet staan in de zorg? En vind je het belangrijk dat patiënten het stuur in handen hebben? En weet jij de stem van de patiënt te verwoorden, en daarmee impact te hebben op beleid? Dan zoeken wij jou!

Heb je interesse?
Stuur dan uiterlijk 7 januari 2024 een sollicitatiebrief met CV naar Sandra van der Snoek, HR-manager, via het sollicitatieformulier 
De eerste gespreksronde vindt plaats op donderdag 11 januari 2024, de tweede gespreksronde op donderdag 18 januari 2024.

Bij onze leden staan momenteel de volgende vacatures open:

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!