Direct naar:

Werken bij

Patiëntenfederatie Nederland vertegenwoordigt ruim 200 patiënten- organisaties. We maken ons sterk voor alle mensen die zorg nodig hebben. We oefenen met onze leden invloed uit op het beleid binnen de zorg. En geven we een stem aan iedereen die nu of in de toekomst zorg nodig heeft: in de spreekkamer en de politiek, bij de zorgverzekeraar en in het nieuws. We zijn een veelzijdige en aansprekende organisatie met ongeveer 75 betrokken mensen. 

Vacature Manager Communicatie

Als Manager Communicatie geef je leiding aan een team zelfstandige professionals dat zich bezighoudt met persvoorlichting, public affairs/lobby, communicatie-advies, verenigingsmanagement en contentmanagement/redactie.
De afdeling Communicatie draagt bij aan de profilering en positionering van de patiëntenbeweging en van de Patiëntenfederatie. Het team adviseert over strategische onderwerpen en ondersteunt verschillende thema’s, projecten en programma’s. De onderwerpen waar zij mee aan de slag gaan, zijn breed. Deze variëren van keuzehulpen in de zorg, tot digitale zorg, zorg in de eerstelijn en beschikbaar maken van innovatie en het geneesmiddelenbeleid of het ontwikkelen van campagnes zoals ‘Samen Beslissen’. De afdeling Communicatie is de spil in de strategie-ontwikkeling op het gebied van de lobby en het verenigingsmanagement. Als manager Communicatie maak je deel uit van het MT.

Projectondersteuner ZZP / freelance

Voor het team Medisch Specialistische Zorg zoeken we een tijdelijke projectondersteuner voor een drietal projecten: digitale zorg, arbeid en taalbarrières in de zorg. Haal jij veel voldoening uit het ondersteunen van uitdagende projecten, zoals het verbeteren van de zorg door het ontwikkelen van richtlijnen? Dan kan deze tijdelijke functie van gemiddeld 24 uur per week voor de komende 12 maanden bij jou passen. Lees verder en reageer.

Onze leden hebben de volgende vacatures:

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!