Caroline de Moor

sr. Communicatieadviseur

Ik sluit als senior communicatieadviseur aan bij landelijke programma’s waar Patiëntenfederatie Nederland bij betrokken is. Binnen het programma Uitkomstgerichte Zorg was ik campagneleider voor de campagne Samen Beslissen. Hoe motiveer je patiënten en zorgverleners samen in gesprek te gaan over de best passende zorg? Bij het programma PGO on Air adviseerde ik over het introduceren van persoonlijke gezondheidsomgevingen. Dat zijn digitale producten waarmee mensen hun medische gegeven op één plek kunnen verzamelen.

Sinds maart 2023 werk ik drie dagen in de week als Regisseur Team Patiënten binnen de Coalitie Leefstijl in de Zorg. Met dit team willen we patiënten een eerste stapje laten zetten naar een gezondere leefstijl. Door het toegankelijk maken van betrouwbare en begrijpelijke informatie over leefstijl. En het motiveren van patiënten op zoek te gaan naar deze informatie, of over leefstijl te praten met hun zorgverlener. Zo dragen we bij aan de missie van de Coalitie: in 2025 is leefstijl integraal onderdeel van de reguliere zorg.

Bij de Patiëntenfederatie werk je mee aan het beter maken van de zorg. Dat voelt waardevol. Omdat het niet om ons, de organisatie, draait, maar om de patiënt: om jou en ook om mij als persoon. Om ons gezin, onze familie en onze vrienden. Om alles wat er echt toe doet dus eigenlijk.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!