Juliette Verwer

Adviseur Patiëntbelang

De verwachting is dat de komende jaren veel meer mensen zorg nodig hebben en er minder mensen zijn om die zorg te verlenen. Om deze uitdaging het hoofd te bieden, hebben veel partijen in de zorg in het najaar van 2022 het Integraal ZorgAkkoord getekend. Daarin denken we met andere partijen in de zorg na over andere manieren om zorg in te richten. Aan de IZA subtafel hybride zorg maken we afspraken over het digitaal maken en deels digitaal maken (hybride maken) van zorg. Namens de Patiëntenfederatie zit ik aan deze tafel hybride zorg.

Mijn inzet is om iedereen die zorg nodig heeft, en deze zorg hybride wil en kan ontvangen, dit kan krijgen, en dat iedereen die zorg nodig heeft, en die dit liever fysiek ontvangt, omdat dit beter passend is, deze zorg fysiek kan ontvangen.

Het moet natuurlijk niet alleen bij plannen blijven. We werken daarom ook samen aan de uitvoering ervan. En we vinden het belangrijk om goede voorbeelden met elkaar te delen. Daar dragen we ook graag aan bij.

Gezondheid is niet gelijk verdeeld, iedereen moet kunnen rekenen op goede zorg, die aansluit bij jouw behoefte en je mogelijkheden. Digitaal, hybride of fysiek. Daar zet ik mij voor in, dan kan iedereen de beste versie van zichzelf zijn.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!