Nanda Beck

Medewerker Zorgpanel & Enquêtetool

Als beheerder van het Zorgpanel van de Patiëntenfederatie ben ik samen met Carine het eerste aanspreekpunt voor onze ruim 23.000 Zorgpanelleden. Ook ben ik nauw betrokken bij het opstellen van de vragenlijsten die we onder het Zorgpanel (en breder) uitzetten. Ik vind het geweldig dat zoveel mensen bereid zijn om regelmatig onze vragenlijsten in te vullen en hun ervaringen met de zorg met ons te delen.

De informatie die dit oplevert, is van groot belang. Patiëntervaringen vormen immers de basis voor alles wat we doen en waar we voor staan. Ik werk er dan ook graag aan mee om de stem van onze Zorgpanelleden te laten horen. Zodat we samen de zorg beter kunnen maken!

Voor het beheren van het Zorgpanel en het maken en uitzetten van onze vragenlijsten maken we gebruik van de enquêtetool en de panelmodule van Spidox. Via PGOsupport is onze enquêtetool gratis beschikbaar voor patiënten- en gehandicaptenorganisaties die aan bepaalde voorwaarden voldoen. Alle gebruikers van Spidox kunnen bij mij terecht met hun vragen over het systeem.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!