Tess Weis

Adviseur Patiëntbelang

Sinds mei 2024 ben ik actief voor de Patiëntenfederatie binnen het Vliegwiel team en als Adviseur Patiëntbelang Medisch Specialistische Zorg. Met veel passie zet ik mij graag in voor iedereen die, nu of in de toekomst, zorg nodig heeft. Ik haal veel energie en voldoening uit het contact met patiënten, zorgverleners en andere betrokkenen, wat me motiveert om samen de kwaliteit van zorg te verbeteren.

Binnen het Vliegwiel programma voor digitale transformatie focus ik me op het aanjagen van de opschaling van digitale zorg. Samen met zorgaanbieders, leveranciers, zorgverzekeraars en patiënt(-vertegenwoordigers) streven we ernaar dat zoveel mogelijk zorgverleners, patiënten en cliënten de voordelen van digitale zorg kunnen ervaren. Dit om de zorg toegankelijk en betaalbaar te houden.

Door samen te werken en onze krachten te bundelen, werken we toe naar een gemeenschappelijk doel: het verbeteren van de zorg voor iedereen. Erg mooi en waardevol dat ik binnen de Patiëntenfederatie mijn bijdrage hieraan mag leveren!

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!