800.000 waarderingen op ZorgkaartNederland

Deze week is de 800.000e waardering geplaatst op ZorgkaartNederland.nl, de grootste onafhankelijke ervaringssite in de zorg. Elke waardering helpt het beeld van de kwaliteit van de zorg verbeteren en helpt andere patiënten bij het zoeken en kiezen van een zorgverlener die bij hen past.

De laatste mijlpaal ligt nog niet zo ver achter ons. In oktober kon u nog profiteren van 750.000 waarderingen van andere zorggebruikers. In de vijf maanden die volgden kwamen er nog eens 50.000 bij. Dat zijn vijftigduizend extra informatiebronnen die u kunnen helpen bij het kiezen van een passende zorgverlener.

'Heel blij'

De eer van de 800.000e waardering komt toe aan de Rotterdamse fysiotherapiepraktijk ‘Back to Balance’. De praktijk wordt in deze anonieme waardering vooral geroemd om informatie, luisteren en de accommodatie. Maar eigenlijk scoort de praktijk overal heel goed op.

Praktijkeigenaar Daphny Magendans is dan ook erg tevreden met deze en alle andere waarderingen. “We zetten ons heel erg in voor ZorgkaartNederland. Dat doen we vooral zodat mensen weten wat ze kunnen verwachten van de praktijk en de therapeuten die hier werken.”

Alle waarderingen zijn belangrijk

Om het moment extra feestelijk te maken mocht Daphny een bloemetje in ontvangst nemen. Het lenteboeketje voor ‘Back to Balance’ staat echter ook symbool voor alle andere waarderingen naar alle andere zorgverleners. Want alle waarderingen tellen mee.

Anoniem en betrouwbaar

Op ZorgkaartNederland delen mensen anoniem hun ervaringen met de zorg en helpen daarmee andere patiënten bij het zoeken en vinden van een passende zorgverlener. Met meer waarderingen wordt de website relevanter en betrouwbaarder voor iedereen die op zoek is naar een arts, ziekenhuis of instelling. Het geeft simpelweg meer inzicht in de kwaliteit van de zorg en in hoe anderen die hebben ervaren.

Elke waardering wordt zowel via een geautomatiseerd systeem als handmatig door de redactie gecontroleerd. Daarbij is de redactie per e-mail altijd bereikbaar voor vragen of een nadere toelichting.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!