Direct naar:

Sessie: update campagne over samen beslissen

Patiëntenfederatie Nederland coördineert namens veldpartijen uit de medisch specialistische zorg, huisartsenzorg, paramedische zorg en wijkverpleging de ontwikkeling van een campagne over samen beslissen. De afgelopen maanden is er veel gebeurd. We praten je daarom graag bij.

Het campagneconcept is getest bij de campagnedoelgroepen en we hebben verschillende groepen zorgverleners en patiëntvertegenwoordigers geconsulteerd. Op basis daarvan is het concept aangescherpt en een campagneplan gemaakt. We vertellen in de campagne niet hoe belangrijk een open gesprek is. Maar we laten het zien. De dialoog is de campagne. Het gesprek tussen zorgverlener en patiënt moet een gesprek zijn tussen twee gelijkwaardige partners. Daarom geen witte jassen en spreekkamers, maar twee mensen die een gesprek openen met het toegankelijke: “Hallo”.

Binnenkort start de productie van alle middelen. Op 8 april willen we jullie graag al iets laten zien en vooruitkijken naar lancering net voor óf net na de zomer. We gaan in op wat we ontwikkelen en hoe jij daar gebruik van kan maken. Kom je ook?

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!