Update Campagne Zorgverzekeraars waarderen

Met ingang van oktober 2023 is de campagne 'Zorgverzekeraars waarderen' van start gegaan, een samenwerking tussen de Patiëntenfederatie Nederland en de Consumentenbond. De eerste resultaten van de campagne kun je nu hieronder bekijken. Overigens, je kunt je zorgverzekeraar blijven waarderen want de campagne loopt gewoon door. 

Waarderen op ZorgkaartNederland.nl

ZorgkaartNederland.nl (een initiatief van Patiëntenfederatie Nederland) is in haar twaalfjarig bestaan uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke ervarings- en keuzeplatform in de zorg. Naast waarderingen van zorgaanbieders verzamelt en presenteert de Patiëntenfederatie sinds jaar en dag via ZorgkaartNederland.nl ook ervaringen over zorgverzekeraars. Dit geeft verzekerden een plek waar ze hun ervaring kunnen delen en de ervaringen van anderen kunnen meewegen in hun keuze voor een zorgverzekering.

Voor zorgverzekeraars betekenen de waarderingen brede en relevante kwaliteitsinformatie die ze kunnen inzetten voor het optimaliseren van hun dienstverlening. Om de waarderingen van zorgverzekeraars een boost te geven hebben de Consumentenbond en de Patiëntenfederatie besloten om de handen ineen te slaan en een samenwerking aan te gaan. In dat kader starten we de campagne Zorgverzekeraars waarderen.

Ben je enthousiast geworden en wil je meehelpen om deze campagne tot een succes te maken? We zijn heel benieuwd hoe jij de dienstverlening van je zorgverzekeraar waardeert!

Waarom is jouw mening belangrijk?
• Je helpt anderen bij het kiezen van de juiste zorgverzekering.
• Je draagt bij aan het verbeteren van de dienstverlening van zorgverzekeraars.
• Jouw stem wordt gehoord en kan zorgen voor verandering.

Deel je ervaring

Wil jij je ervaring met jouw zorgverzekeraar delen? Klik hieronder op de naam van jouw zorgverzekeraar. Of zoek je zorgverzekeraar op via het overzicht van zorgverzekeraars op ZorgkaartNederland.

Help anderen door jouw ervaring te delen. Het duurt slechts een paar minuten, en al meer dan 2.000 verzekerden zijn je inmiddels voorgegaan.

Alvast hartelijk dank voor je moeite!

Waardeer je zorgverzekeraar via ZorgkaartNederland.nl Externe link:zorgkaartnederland.nl

Waarom is jouw mening belangrijk?
• Je helpt anderen bij het kiezen van de juiste zorgverzekering.
• Je draagt bij aan het verbeteren van de dienstverlening van zorgverzekeraars.
• Jouw stem wordt gehoord en kan zorgen voor verandering.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!