Onderzoek naar ervaringen met thuismonitoring

Steeds meer mensen met een chronische aandoening hoeven niet meer altijd voor hun controles naar de zorgverlener toe, maar worden thuis gemonitord. Wanneer hun waardes (bijv. bloeddruk, hartslag of gewicht) in orde zijn, is contact met hun zorgverlener niet nodig. Als een waarde niet in orde is, kan daarover overleg plaatsvinden met de zorgverlener. We zijn benieuwd in hoeverre jij hier ervaring mee hebt.

Meet jij thuis? Waarom wel of juist niet? Hoe gaat dit thuismeten en hoe verloopt het contact met de zorgverlener hierover? Het monitoren van thuismetingen verloopt niet altijd via de eigen zorgverlener, maar wordt bijvoorbeeld door een verpleegkundige vanuit huisarts of ziekenhuis gedaan. Of door een verpleegkundige van een Medisch Service Centrum. Hoe kijk jij hiertegen aan en heb jij hier ook ervaring mee? 

Afhankelijk van je ervaring met dit onderwerp duurt het invullen van de vragenlijst ongeveer 10 minuten.

Je kunt hier naar de vragenlijst 

Ben je al lid van het Zorgpanel?
Dan ontvang je een uitnodiging voor deelname aan deze vragenlijst al in je mailbox als je je hebt opgegeven voor dit onderzoek. Je hoeft de vragenlijst maar 1 keer in te vullen.

De vragenlijst wordt ook gedeeld via het Cliëntenpanel Geboortezorg, Espria Ledenvereniging, Altide medisch servicecentrum en verschillende ziekenhuizen. Je hoeft de vragenlijst maar 1x in te vullen.

Alvast hartelijk dank voor je deelname!

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!