Direct naar:

Onderzoek Wat is jouw ervaring met doktersassistenten

Patiëntenfederatie Nederland nodigt je graag uit voor het invullen van de vragenlijst ‘Ervaring met doktersassistenten’.

Waarover gaat de vragenlijst?
Patiëntenfederatie Nederland is benieuwd naar je ervaring met doktersassistenten in de huisartsenpraktijk, het gezondheidscentrum of bij de huisartsenpost. De doktersassistent is degene achter de balie bij wie je een afspraak kan plannen met de huisarts en die zelf ook bepaalde medische handelingen doet. Heb je in de laatste twee jaar contact gehad met je doktersassistente in een huisartsenpraktijk, huisartsenpost of gezondheidscentrum? Dan kun je meedoen aan deze vragenlijst.

Doe je mee?
Afhankelijk van je ervaring met dit onderwerp duurt het invullen van de vragenlijst gemiddeld 10 minuten.

>> Ga hier naar de vragenlijst

Alvast hartelijk dank voor je bijdrage!

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!