Zorgverzekering kiezen

Zorgverzekering kiezen

In november staat u weer voor de vraag: welke zorgverzekering kies ik? De keuze is er de laatste jaren niet gemakkelijker op geworden. Er komen steeds meer polissen en de vraag is dan: wat te kiezen? Wat past bij mij? Vind de weg met onze eerlijke en onafhankelijk informatie. Ons belang is dat u straks de juiste polis heeft.

Kies bewust

Een verkeerde zorgpolis kan u duur komen te staan

Als u zorgpolissen vergelijkt, dan komt u voor lastige vragen te staan. Moet ik me aanvullend verzekeren? Hoeveel eigen risico kan ik me veroorloven? Kan een polis uiteindelijk veel geld kosten omdat mijn zorgverlener geen contract heeft met mijn zorgverzekeraar?

Onze eerlijke en actuele informatie, praktische tips en hulpmiddelen helpen u op weg bij deze keuzes. Zie het als een ontdekkingsreis, waarin u stap voor stap wordt meegenomen door polisland. U weet hierdoor de juiste vragen te stellen en antwoorden te geven. Zodat u aan het eind van de rit weet welke zorgpolis voor u de beste is.

In onze Keuzegids staat alle informatie op een heldere manier beschreven. Te bestellen als boek of in te zien via deze pagina

Door uw gezondheid vragen bij het kiezen van een zorgverzekering? Kijk hier voor onze checklist

Een verkeerde zorgpolis kan u namelijk duur komen te staan, zoals u ook leest in de verhalen hieronder van Fatima en Bob.

zorgverz. 4zorgverz. 5

  

ZorgkaartNederland

zkn logoBekijk beoordelingen over zorgverzekeraars door consumenten op ZorgkaartNederland. Lees verder >>

npcf keuzegids verzekering 2016 300x250px keuzegids

npcf checklist zorgverzekering 2016 300x250px lees meer

Panellid worden

Word nu ook lid van ons panel. Uw mening draagt bij aan een betere zorg. Deelname is gratis en nooit verplicht.

Aanmelden Inloggen

Vragen of klachten?

Neem contact op met het Nationale Zorgnummer. Bel 0900 2356780 (20ct/gesprek) of mail. Wij geven u onafhankelijk advies en betrouwbare informatie.

Zoek op trefwoord of thema in de Kennisbank. De meest uitgebreide Kennisbank van de zorg.

Zoek in de kennisbank