Arthur Schellekens

Directeur-bestuurder

Arthur (1970) is een ervaren directeur en belangenbehartiger, altijd op zoek naar een gezamenlijke insteek. Hij heeft veel ervaring in de non-profit, maar wel met een gezonde, zakelijke inslag. Hij is een praktisch mens die goed beseft dat alles wat hij doet een coproductie is van mensen, ideeën en de wil om samen iets te bereiken. Arthur gelooft in de kracht van het collectief en in de kracht van samenwerking. Twee elementen die elke vereniging kent.

Als directeur heeft Arthur bij diverse maatschappelijke organisaties ervaring opgedaan. Bij Jeugdzorg Nederland (JN) stond het organiseren van passende zorg voor kinderen en jongeren centraal, bij de Vereniging van Openbare Bibliotheken (VOB) de persoonlijke ontwikkeling van mensen. Voor de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs (NVM) heeft hij zich ingezet om de kwaliteit van dienstverlening te verhogen. Het organiseren van goede belangenbehartiging is een rode draad in zijn loopbaan, evenals verenigingsmanagement en het samen met de leden uitwerken van een gezamenlijke visie en koers.

Tijdens zijn loopbaan is Arthur bestuurslid geweest van MKB Nederland en penningmeester van de Federatie Cultuur. Momenteel is Arthur lid van de raad van toezicht van de Bibliotheek van Rotterdam.

Arthur heeft bestuurskunde gestudeerd aan de Erasmus Universiteit Rotterdam.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!