10 jaar ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland bestaat 10 jaar en dit vieren we op dinsdag 3 december. In de ochtend maken we de ZorgkaartNederland Top 2019 bekend en in de middag organiseren we een symposium voor genodigden.

Wist u dat...

> Wist u dat er bij de start van ZorgkaartNederland in december 2009 zo’n 83.400 zorgverleners en zorgorganisaties online stonden? Dit aantal is nu gegroeid naar een totaal van 128.623 zorgverleners.

> En wist u dat het 3 jaar heeft geduurd voordat de eerste 100.000 waarderingen op ZorgkaartNederland stonden? En dat we inmiddels 50.000 waarderingen binnen 6 maanden ophalen?

Congres 10 jaar ZorgkaartNederland

Tijdens het congres op 3 december zullen sprekers ingaan op het gebied van waarderingen en de patiëntverhalen die daarachter zitten. Wat kan iedereen – van patiënt tot zorgverlener – hebben aan en ophalen bij ZorgkaartNederland om tot de best passende zorg te komen of die te verlenen? Zorgorganisaties komen aan het woord over hoe zij ZorgkaartNederland inzetten en wat zij als meerwaarde zien. En hoe zij ZorgkaartNederland benutten om hun zorg te verbeteren.

> Bekijk voor meer informatie het programma van het congres

Over de Top 2019

We zijn altijd bezig met wat er voor patiënten beter kan. Eén keer per jaar willen juist ook benadrukken wat er al goed gaat. De meeste zorgvragers zijn tevreden en er zijn zorginstellingen die naar grote tevredenheid zorg verlenen. Daar willen we dan ook graag aandacht aan geven via de Top 2019.

> Bekijk hier meer informatie over de Top 2019

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!