Dit is de ZorgkaartNederland Top 2020

Met gepaste trots presenteren wij u de veertig best gewaardeerde ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en organisaties voor wijkverpleging van 2020!

Elk verpleeghuis en elke thuiszorgorganisatie met dertig of meer waarderingen in 2020 en elk ziekenhuis en elke kliniek met honderd of meer waarderingen in 2020 deed automatisch mee om een plek in de ZorgkaartNederland Top 2020.

Om aan dit aantal te komen, zijn de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld en voor de ziekenhuizen en klinieken ook de waarderingen van de zorgverleners werkzaam bij de locaties.

Aan de hand van deze waarderingen is uitgerekend wie er in 2020 het best gewaardeerd werden door hun patiënten en cliënten. De volgende organisaties staan in willekeurige volgorde (er is geen nummer 1 en nummer 10).

Top 2020 Wijkverpleging

Top 2020 Verpleeghuizen

Top 2020 Ziekenhuizen

Top 2020 Klinieken


Over ZorgkaartNederland

ZorgkaartNederland is de grootste ervaringssite voor de Nederlandse gezondheidszorg. Duizenden mensen delen hier wekelijks hun ervaringen met de zorg. Met patiëntervaringen op ZorgkaartNederland maken we samen de zorg beter.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!