Kom je in 2030 nog vaak bij de dokter? Doe mee op 23 mei!

Kom je in 2030 nog vaak bij de dokter? Of houd je zelf vanuit huis je gezondheid in de gaten? Weet je van tevoren al of je het risico loopt op een bepaalde ziekte en is die misschien dan al te voorkomen? En haal je zorg eigenlijk alleen binnen Nederland of ga je de grens over voor de beste behandeling?

Voor wie?
patiënten, patiëntvertegenwoordigers en mantelzorgers

Wanneer?
woensdag 23 mei 2018, 15.00-21.00 uur

Waar?
Ede, Ziekenhuis Gelderse Vallei

Hoe willen mensen met een aandoening in 2030 hun leven leiden en wat is daar voor nodig? Deze vragen willen wij beantwoorden in de 'Visie 2030' van de Patiëntenfederatie en haar leden. Een visie die we in ons jubileumjaar ontwikkelen.

Denk mee, doe mee, praat mee!
Op 23 mei gaan we met elkaar op een creatieve manier nadenken over de toekomst die wij willen voor mensen met een aandoening. In groepen van 10 tot 12 mensen kijken we wat een patiënt over 12 jaar nodig heeft om te leven zoals hij of zij dat wil. Acteurs kruipen in de huid van iemand die in 2030 leeft. Zo kunt u met elkaar, maar ook met hen in gesprek over de zorg in 2030.

Het programma biedt de mogelijkheid mee te denken over onze gewenste toekomst en wat er voor nodig is om daar te komen. U ontmoet andere patiënten, vertegenwoordigers van patiënten en mantelzorgers. Als onze gast kunt u rekenen op een prettige ontvangst met koffie, thee, limonade en iets lekkers. Tussendoor is er een warme snack en we bieden u graag soep en broodjes aan.

Komt u ook?
Wilt u meedoen, meld u dan aan vóór 1 mei.

> Ga hier naar het inschrijfformulier

U ontvangt in de week van 7 mei een bevestiging. Deelname is gratis.

Wilt u iemand meenemen? Stuur dan deze pagina door of bekijk de flyer.

Graag tot ziens op 23 mei!

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!