Direct naar:

Uitnodiging digitale bijeenkomst voor leden over pakketbeheer

Of een behandeling, een hulpmiddel of een geneesmiddel wel of niet wordt vergoed uit de zorgverzekering, is voor de meeste patiënten bepalend of zij deze zorg ook daadwerkelijk krijgen. Het verzekerde pakket speelt een belangrijk rol in de toegang tot zorg. Wie bepaalt wat er in het pakket zit? En wat er ieder jaar weer bij komt of uitgaat? Hoe gaat pakketbeheer in zijn werk en wat is daarbij de rol van patiëntenorganisaties? En hoe zorgen we dat elke patiënt de best passende zorg krijgt nu en in de toekomst?

Op donderdag 19 november van 11.30 uur tot 13.00 uur organiseren we samen met het Zorginstituut Nederland een digitale sessie over pakketbeheer in de zorgverzekeringswet. Het gaat om een informatieve sessie waarbij we vooral ook ruimte willen bieden voor vragen die leven bij patiëntenorganisaties.

Opgeven kan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vermeld daarbij uw naam en de organisatie die u vertegenwoordigt. Als u meer wilt weten over een bepaald onderwerp of een specifieke vraag heeft over het verzekerde pakket, vermeld dat ook. Dan kunnen we bij het samenstellen van het programma daar rekening mee houden. De sessie wordt via ZOOM aangeboden. U ontvangt uiterlijk 18 november een link waarmee u kunt deelnemen.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!