Op 1 december uitreiking van de ZorgkaartNederland Top 2020

Maak als zorgaanbieder kans op een plek in de ZorgkaartNederland Top 2020! Deze wordt dit jaar uitgereikt aan de tien best gewaardeerde ziekenhuizen, klinieken, verpleeghuizen en thuiszorgorganisaties. Voor elk van deze vier sectoren stellen we een eigen ZorgkaartNederland Top 2020 samen. Op 1 december is de bekendmaking en uitreiking.

Juist in deze periode is het extra belangrijk om waardering te tonen aan organisaties die goede zorg leveren. Er staat flinke druk op zorgorganisaties om de zorg goed te organiseren, zowel coronagerelateerde zorg als de gewone zorg. Daarom vinden wij het belangrijk om juist dit jaar de ZorgkaartNederland Top 2020 uit te reiken.

Wie maakt kans?

Elk verpleeghuis en thuiszorgorganisatie met dertig of meer waarderingen in 2020 en elk ziekenhuis en kliniek met honderd of meer waarderingen in 2020 dingt automatisch mee om een plek in de ZorgkaartNederland Top 2020. Om aan dit aantal te komen, worden de waarderingen van de verschillende locaties bij een organisatie bij elkaar opgeteld en voor de ziekenhuizen en klinieken ook de waarderingen van de zorgverleners werkzaam bij de locaties.

Is deze pagina nuttig?
Bedankt voor je feedback!